Почистване на обраснали градини

Почистване на обрасли градини

Почистване на обрасли градини, рязане и кастрене.

Почистване на обрасли градини, рязане и кастрене, са дейности типични за лятото и есента. Всеки иска да създаде уют в своя двор. Понякога е необходимо много сериозно разчистване на бурени. Някои хора се наемат да направят сами разчистване на запустял двор, докато други се обръщат към фирма за почистване и извозване.

Ако имате нужда от качествено почистване на дворове в страната се обадете на ПОЧИСТВАНЕ 13. Нашата фирма почиства дворни места и градини, които са обрасли с много храсти и дървета. Ние разполагаме с подходящи инструменти и оборудване за рязане на храсти, косене на трева и извозване на отпадъците до депо в региона. Почистването на обрасли градини включва и демонтаж на дървени или метални конструкции, бараки или навес, ако има такива в имота.

Чистене и косене на запустели градини, дворове и терени

Цена за почистване на двор от боклуци и различни видове отпадъци?

Колко струва почистване на дворове от клони, бурени, акации и други храсти и дървета? Услугата не струва скъпо, особено като се съпостави с къртовския труд, който трябва да положат момчетата, за да превърнат запустял двор в оазис. За да се насладите на резултата почистването трябва да е направено качествено. Освен косене на трева, често се налага рязане на изсъхнали клони и дървета. Понякога трябва да се направи и изкореняване на дънери от запустели терени. Заедно с почистване на дворове от колони и отпадъци предлагаме и хамалски услуги по изнасяне, товарене и извозване на отпадъците и тяхното извозване до сметище.

Разчистване на боклуци от двор
Разчистване и извозване на боклуци от дворове – Почистване 13

Какво да направим като купим имот на село?

Разбира се, че най-напред трябва да го приведем в добър вид. Често пъти, когато правим изгодна покупка не си задаваме въпрос колко ще струва почистване на запустял имот или разчистване на запустял двор. Не става въпрос само за косене на тревата и извозване. Тук става дума за тотално преобразяване на терена.

Обърнете се към нашите екипи, за да получите цена за почистване на ВАШИЯ имот. Те ще ви дадат точни указания какво трябва да направите и как да постъпите, за да поръчате услугата.

5 thoughts on “Почистване на обрасли градини”

 1. Аделина

  Здравейте,
  Имам имот в с. Средец общ. Опан. Голям ипочти 2 дка и е обрасъл с дървета. Няма къща или постройка. Мога да пратя снимки.
  Въпросите ми са:
  – работите ли в Старозогорско?
  – извозвате ли клоните и дърветата до сметище?

  1. Здравейте, ние правим почистване на обрасъл двор с дървета и храсти в Опан. Моля да се свържете с нас по телефона, за да ви дадем оферта.

 2. Красимир

  Здравейте, имам двор който трябва да се почисти, намира се в град Белене.
  Въпроса ми е дали предлагате услуги в град Белене

  1. Здравейте, да, ПОЧИСТВАНЕ 13 предлага услуги в град Белене. Моля свържете се с нас по телефона, за да ви дадем оферта.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button
Share via
Copy link
Powered by Social Snap