Косене на трева и разчистване на двор

Почистване на дворове и терени

Почистване на дворове и терени- хит на летния сезон.

Всеки, който има имот с двор или малка тревна площ знае за какво говорим, когато става дума за почистване на дворове и терени. Като мине зимата, все по-често започваме да ходим на село или на вилата. Много често се отчайваме когато видим в какво се е превърнала зелената ни площ. Обичайната гледка е: бурени, храсти, къпини, коприва…силно избуяла, особено пред пролетта и началото на лятото. Когато видим, че дворното място се е превърнало в джунгла решаваме да се обадим на фирма за почистване на запустели терени. Тези фирми обикновено извършват косене на трева и разчистване на запустели терени.

Косене на трева и събиране на отпадъци от дворове

Как да изберем фирма за почистване на дворове?

Има много случаи, в които хората сами опитват да се справят с проблема. Повечето пъти това завършва с неуспех. Няма лошо, така се убеждаваме, че не с всичко можем да се справим сами. В такъв момента е важно да намерим добра фирма за почистване на дворове. Започваме да търсим в морето от фирми за услуги. В интернет намираме какво ли не…Всеки предлага косене на трева, изкореняване на дънери, разчистване на имоти. Как да изберем точната фирма? Откъде да започнем? Нещо много важно, което трябва да знаете, е че няма как да получите точна цена при първото обаждане. Това е най-малкото несериозно. Нали се досещате, че когато се обадите и кажете, че имате терен за косене и почистване, ако никой не ви попита за подробностите, а ви даде цена, ще е доста несериозно и непрофесионално.

Какво включва разчистването на двора?

Това, което трябва да очаквате от фирма за косене е да ви поиска поне снимки. В днешно време има различни варианти за оглед – чрез снимков материал, чрез видео, на място. Само така този, който ще извършва услугата ще може да ви даде сравнително точна цена. Има голяма разлика между обикновено косене на трева, косене на висока трева, разчистване за запустял терен или рязане на дървета. В повечето случаи, когато се обаждат потенциални клиенти за косене на трева става въпрос за основно разчистване на двора. Това включва както изкореняване на къпини, бурени, плевели, така и косене на трева, изравняване на терени, оборка и т.н.

Вашата мечтана градина…с ПОЧИСТВАНЕ 13 – 088 666 1313

Ако и вие искате да видите своя двор като картинка от списание се обадете на ПОЧИСТВАНЕ 13 още сега. За контакт с фирма за почистване на дворове – 0886661313.

Ние предлагаме косене на трева, оборка на дворове, рязане на храсти, рязане на изсъхнали клони, изкореняване на дънери, премахване на къпини и др. Освен косенето ние предлагаме и събиране, изнасяне и товарене на храсти и израстъци, на дървета и клони. Ако във вашия двор има строителни отпадъци ние ще съберем и тях и ще ги извозим.

2 thoughts on “Почистване на дворове и терени”

  1. Нина Христова

    Здравейте, дворът на нашата кооперация е символичен, като размер, но неудобен за поддържане, затова е целият в изсъхнали треви храсталаци и саморасли дървета. Бихте ли направили оглед. Намира се в кв. Редута. Оставям телефон за връзка: 0886869225

  2. Диана Балева

    Здравейте, имам дворно място в района на Елин Пелин. Имам нужда от почистване- рязане на сухи клони и асма, събиране на листа, почистване на дворното мяста. Около 600 м2. Пред къщата има около 30 м2 за косене.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button
Share via
Copy link
Powered by Social Snap