Извозване на отпадъци и боклуци

Извозване на отпадъци и боклуци

Изнасяне, извозване и изхвърляне на отпадъци и мебели…за нас е ежедневие, за вас належаща услуга. Извозване на отпадъци и боклуци може да прави всеки, но за нас е важен начина, по който това се прави. Нашата цел е и опазването на околната среда. Всеки човек има нужда, в определен период от живота си, от подмяна на старите мебели и електроуреди с нови. Тогава идваме ние, фирмата за почистване на отпадъци…

Има два начина това да стане, единият е да изхвърлите всичко до контейнерите пред блока, а другият е да се свържете с фирма за изнасяне и извозване на отпадъци.

Вероятно всеки отговорен и разумен човек ще предпочете второто – да потърси фирма за почистване, която да се заеме с цялата хамалогия. Почистването на нашите домове, офиси, предблокови пространства и къщи от боклуци трябва да се прави редовно. Така няма да се затрупваме с тонове непотребни неща, които да се чудим къде да изхвърлим.

ПОЧИСТВАНЕ13 работи в много български градове

Всяка фирма за извозване и изхвърляне на отпадъци и боклуци има свой начин и стил на работа. Преди да наемете някой, който да ви помогне с извозването направете кратко проучване за това как работи и дали е коректен. ПОЧИСТВАНЕ13 изнася и извозва в Пловдив, Асеновград, София, Пазарджик, Хасково…Ние работим на територията на цялата страна. Във всеки един град имаме екипи, които са готови да поемат вашите поръчки. Трябва просто да направите заявка на посочения телефон или да се свържете с нас чрез някоя от формите за контакт.

Извозването на мебелите, електроуредите и отпадъците се извършва към депо в съответния град. Ние не подкрепяме практиката на част от фирмите и граждани да изхвърлят едрогабаритните си вещи и строителни боклуци в контейнерите за смет. Това е порочна практика, която се наказва от общините. Глобите за неправомерно изхвърляне на дивани, легла, хладилници и други боклуци до контейнерите за битови отпадъци са големи.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button
Share via
Copy link
Powered by Social Snap