Дезинфекция на апартамента

Защо е важно да направим дезинфекция на апартамента?

Дезинфекция на апартамента по време на пандемия е задължителна. Това е необходимо не само, за да живеем в чиста среда, а за да намалим рисковете от зараза с вируси и бактерии. Както съветва СЗО, почиствайте редовно всички повърхности у дома, мийте ръцете си, почиствайте дръжките на вратите и ключовете.

Дезинфекция на помещения, антивирусна и антибактериална обработка.

Другите препоръки са за дезинфeкция на общите части в блока. По препоръка на здравните инспекции по места и РЗИ-та, трябва да се изготви график от съседите за почистване и дезинфекция на стълбищата, асансьорите, коридорите на блоковете и кооперациите. Доколко това се прави качествено, ще прецените вие.

Нова услуга, която предлагаме: дезинфекция и почистване на входове и общи части, до 3 пъти на ден!

Това ще ви осигури безкомпромисна дезинфекция. Няма да има нужда да гледаде непрекъснато часомника и да се питате дали дойде вашия час за почистване. Почистване 13 ще се заеме с всичко – от осигуряване на препаратите за децинфекция, до стриктно следене на графика по часове през деня.

Дезинфекция на апартаменти, почистване и обработка на подове и повърхности с дезинфектант.

Всеки, който желае, може да се включи на преференциялна цена и в графика за дезинфекция на апартамента: брави, помещения, при желание и плотове и други повърхности. Дезинфекцията се осъществяна с препарати с доказани антивирусни качества. Може да бъде включено и освежаване на въздуха със смес от етерични масла, които освен, че имат анти-инфекциозни свойства, ще внесат приятен аромат във вашия дом. Дифузията на ароматни молекули е едно от доказаните средства за обеззаразяване на въздуха.

Чистата среда е и една крачка напред към добрия имунитет. Проветрявайте редовно помещенията, за да може да дишате по-добре и да получавате по-голямо количество кислород. Не подценявайте ситуацията. Следвайте препоръките за предпазване от инфекции на Министерство на здравеопазването!

Почистване 13 е на ваше разположение. Свържете се с нас чрез формата за контакт или на телефон 088 6661313.

Харесайте и нашата фейсбук страница!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button
Share via
Copy link
Powered by Social Snap