Цени

Какви са цените за предлаганите от ПОЧИСТВАНЕ 13 услуги

Всеки човек иска да получи точни цени за предлаганите услуги, които ще заплати за ползване на дадена фирма. Има бизнеси, при които това е невъзможно, защото не говорим за един хляб, едни обувки или някакъв конкретен предмет.

Колко струва нашата услуга и каква цена заплаща клиента? Обадете се и ще ви дадем цена.

 1. Цена за почистване и извозване на боклуци от имот, от къща или апартамент…
 2. Цена за почистване на силно замърсено и занемарено жилище или имот…
 3. Цена за почистване на наследствен апартамент, къща или друг имот…
 4. Цена за събирате, изнасяне и изхвърляне на стари дрехи и покъщнина…
 5. Цена за почистване на тавани и мазета от боклуци…
 6. Цена за почистване на общи площи, предблокови пространства, коридори, наводнени мазета и др. …
 7. Цена за почистване на дворове от ненужни вещи и отпадъци…
 8. Цена за разчистване на гаражи и поянтови постройки…
 9. Цена за събиране, изнасяне и извозване на отпадъци…
 10. Цена за изнасяне и изхвърляне на сметище на стари мебели …
 11. Цена за изнасяне и извозване на електроуреди, бяла и черна техника…
 12. Цена за транспортно-хамалски услуги, услуги по преместване…
 13. Цена за всичко, което не намирате по-горе…

Когато става въпрос за цени при почистването може да се даде точна цена на кубик, на килограм, на час… Въпреки това всичко зависи от самия обект, от вида на боклука, от обема, от мястото, от достъпността…Нали не мислите, че цената за почистване на едностаен апартамент с две легла и една маса ще е същата като цената, която ще платите, ако става въпрос за почистване на силно замърсено едностайно клошарско жилище.

Как да получим реална цена за дадена услуга?

За да получат нашите клиенти точна цена за дадена услуга трябва да се свържат с нас, чрез формата за контакт. Нашите специалисти ще изискат информация за това, което трябва да се направи, ще изискат и снимков материал. Така те ще са по-точни и чак след това ще могат да дадат конкретна цена. Най-точната цена може да бъде предоставена след оглед /правим безплатни онлайн-огледи/, или след изпращане на подробни и добре направени снимки. Те са важни, за да добием точна представа за това, от което се нуждаете, както и да преценим какви екипи, какво оборудване и какви транспортни средства да изпратим.

Цени за почистване и извозване на отпадъци, стари мебели и вещи. Цени за почистване на къщи и апартаменти от излишни вещи - 088 666 1313

Цени за почистване и извозване.

Цена за почистване на апартаменти, къщи, офиси от боклуци

Цената за почистване на жилища, къщи, апартаменти се определя според обема и естеството на боклука. Границите, в които варира цената за почистване на жилищни и офисни пространства може да е голяма.

Какво включва услужага по почистване от боклуци: демонтаж, изнасяне и извозване до сметище на всичко ненужно във вашия дом. Почистване 13 изнася и извозва всякакъв тип отпадъци: промишлени, битови, строителни, дървения, метални отпадъци.

Цена за изнасяне и изхвърляне на стари мебели

Цената за изнасяне и изхвърляне на стари или ненужни мебели или вещи също е различна и зависи от вида на мебелите и вещите, от тяхното тегло и местоположение…Различните по форма и тегло предмети изискват различен подход при изнасяне, товарене и депониране. Важно за ценообразуването при изхвърляне на стари мебели и вещи от жилище е това дали в сградата има асансьор и дали мебелите се побират в него.

Цени за почистване на силно замърсени и занемарени жилища, почистване след смърт

Почистването на наследствен апартамент след смъртта на роднина е тежък момент за всички близки, но и нещо, което трябва да се направи, особено, ако имотът ще се продава. Ние от ПОЧИСТВАНЕ 13 правим това доста често, по молба на наследниците.

Другият тип по-сложно почистване е такова, което касае имоти на хора страдащи от синдрома на ДИОГЕН, МЕСИ или ПЛЮШКИН. Почистването на занемарени и силно замърсени жилища няма нищо общо с почистването на къщи и апартаменти от боклуци. Защо? Защото само този, който е виждал клошарско жилище има отговор на въпроса. Не може да се даде точна цена за изхвърлянето на боклуци и мръсотии от такива пространства, тук цената зависи от степента на замърсяване и се определя на кубик.

Цени за събиране и извозване на ел.уреди

Цена за изнасяне на електроуреда от вашия дом може да варира в широки граници. Изнасянето може да е напълно безплатно за вас, ако имате повече стари електроуреди за изхвърляне. Може да излезне и скъпо, ако уредите, от които искате да се отървете са нестандартни, едрогабаритни и не могат да бъдат изнесени по традиционния начин. Затова ви съветваме да се обърнете към наш консултант за конкретния случай, за да получите адекватна цена.

Цени за специфичните услуги, които предлагаме /почистване след смърт, почистване на наследствени апартаменти и др./ може да получите след разговор по телефона и изпращане на снимков материал, за да може реално да се оцени състоянието на имота и обема на боклука.

Освен с частни, ние работим и с корпоративни клиенти за изброените услуги.

Дали сте фирма или частно лице, това няма значение за нас. Ние работим както с физически лица, така и с юридически лица за всяка една от предлаганите от ПОЧИСТВАНЕ 13 услуги.

Нещо важно, което трябва да знаят всички наши клиенти е, че налагаме неустойки, ако поръчате дадена услуга, наш екип се отзове на адрес и вие се откажете от нея. Заплаща се такса за идването на екипа с превозното средство, независимо от вашия отказ. Апелираме към всички: ценете своето и нашето време и пари!

Ако сте поръчали услуга, и искате да се откажете, може да направите това най-късно 24 часа преди датата, за която сте направили поръчката.

Таксата, която се заплаща при отказ от дадена поръчка, при вече изпратен екип, е от 120 до 500 лв. в зависимост от вида на услугата и населеното място.

Call Now Button