Разчистване на двор от боклуци

Разчистване на двор от боклуци

Разчистване на двор от боклуци – как да поръчаме фирма, която да го направи?

Преди да намерим фирма за разчистване на двор от боклуци и косене на трева трябва да знаем какво точно искаме. Понякога клиентите имат нужда някой да направи косене на висока трева. В друг случай е необходимо премахване на барака за инструменти и други паянтови постройки. Всичко това трябва да се случи последователно и на етапи. Преди всичко, отново напомняме, че е необходим оглед. Така си гарантирате достоверна цена и минимизирате рисковете от изнудване на по-късен етап.

Уборка на ръка, ако се наложи

Нашите екипи ще разчистят вашето дворно място от всякакви отпадъци. Всичко ще бъде свършено в разумни срокове, на добра цена и с високо качество. Ние ще почистим имота ви от всякакъв вид растителност, изсъхнали клони и дървета. Ако има гъста растителност и тя не е проблем за нас. Прави се и уборка на ръка, за да сме сигурни, че нищо не е пропуснато. Всяко едно кътче на вашия имот ще бъде проверено.

Професионално разчистване на запустели дворове
Фирма за професионално почистване на дворове, косене на трева и кастрене на изсъхнали клони – 088 666 1313

Подкастряне на изсъхнали клони при разчистване на двор от боклуци

В много случаи, наред с косенето на трева се налага и подкастряне на изсъхнали клони на дърветата в двора. Така се полагат правилни грижи за дърветата, особено ако имате овощна градина. Освен това намалявате риска от злополука, когато преминавате покрай някое дърво с изсъхнали клони. Не рискувате и при буря те да се разхвърчат по двора и да наранят някой, или да счупят нещо.

Демонтаж на паянтови постройки и бараки

Много често се налага и демонтаж или събаряне на някоя друга паянтова постройка – сайвант, барака за инструменти или кирпичена къщичка, която е строена някога като лятна кухня. Защо? Или защото е много нестабилна и създава опасност при преминаване покрай нея, или защото вече няма нужда от нея и само заема място в двора. В днешно време всеки мечтае за чадър и масичка със столчета на двора, или за красива овощна или зеленчукова градина. Никой не иска ненужни постройки да загрозяват пейзажа. Ние предлагаме демонтаж или събаряне на паянтови постройки и бараки.

Почистване на дворове на изгодни цени

При нас цените са реални. Според повечето ни клиенти ние правим почистване на дворове на изгодни цени. Какво означава изгодни цени за почистване на дворове? Цена, която е взаимно изгодна и за двете страни. Важното е накрая клиентът да е доволен, а ние да сме удовлетворени от възнаграждението за извършената работа. Разчистване на дворно място или почистване на запустял имот не е лека работа. Много пъти клиентите подценяват всички дейности по почистване на двор, които трябва да се извършат. Има случаи, когато клиентите си мислят, че почистването ще стане за жълти стотинки, но това е невъзможно.

Рязане на опасни дървета
Рязане на опасни дървета и разчистване на дворове от боклуци.

Професионално почистване на дворове и запустели терени

Професионално почистване на дворове и запустели терени е тежка физическа работа, която трябва да се извърши от специалисти. Рязане на дървета, храсти, изсъхнали клони и косене на избуяла трева…всичко това е част от разчистване на двор и разчистване на запустял парцел. Наш представител ще направи оценка на терена и ще види какво е необходимо, за да се приведе във вид, в който клиентът ще остане доволен. В зависимост от това, от колко години е запустял терена, се прави и план за действие.

Събиране, изнасяне, товарене и извозване до специализирано сметище на отпадъка от двора

След косенето, рязането, подкастрянето и всичко свързано с намаляване на растителността се преминава към следващия етап. Кой е той? Това е етапът, в който се налага да се съберат клоните, тревата и всички боклуци от двора. Може да се окаже, че има и други отпадъци, които се налага да бъдат изхвърлени – дървета, стари дограми, метални варели, пластмасови бидони…Всичко се събира и изнася, за да бъде натоварено по подходящият начин на превозното средство. След това боклукът от запустелия терен отива на сметище. Различните типове отпадъци се откарват на различни депа, в зависимост от това дали става дума за дървения, строителен отпадък, трева, пръст и т.н.

Имате нужда от премахване на всякакви боклуци от вашия имот – свържете се с ПОЧИСТВАНЕ 13, ние с готовност ще се отзовем.

Може да се свържете с нас и чрез Facebook, освен по традиционния начин. Специалистите ни ще ви дадат информацията, от която имате нужда.

4 thoughts on “Разчистване на двор от боклуци”

 1. Цветана Георгиева

  Здравейте!
  Имаме парцел в с.Куртово
  (общ.Карлово) 1,3 декар. Границите са обрасли, трябва се бутат кирпичен навес и каменна постройка от 1949г. Ще можете ли свършите всичко това и на каква цена. Утре мога да пратя снимки от мястото, ако това е от значение за Вас.

  1. Здравейте, изпратете снимки на вайбър /телефонът е посочен в сайта/, за да може колегите да направят цена. Нужни са повече подробности.

 2. ганчо йовчев

  Здравейте имам имот в село Величково окр. Пазарджик.
  необходимо ми е да се почисти двора от саморсли къпини шипки и някакви храстовидни израстъци… които да се изнесат от двора….
  мястото е около 1.300кв.м
  дали може да се заемете и някаква ориентировъчна цена.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button
Share via
Copy link
Powered by Social Snap