Хамали за почистване на таванско помещение

Почистване на таван

Бригада за почистване на таван

Почистване на таван в района от опитни чистачи. Фирма за изнасяне и извозване на боклуци и стари мебели от тавани и тавански помещения. Извозване на на уреди, извозване на боклук и отпадъци от тавани. Таванът е място, където често безразборно трупаме вещи. Рядко се замисляме, че таванското помещение може да се превърне в допълнителна стая за отдих, живеене или за багаж.

Почистването на тавани е една от най-често срещаните услуги при нас. Може да се каже, че клиентите звънят ежедневно, за да поръчат услуга по почистване на таван или по-правилно – таванско помещение. Преустройството на тавана е идеален начин да освободите повече пространство за живеене или за съхранение на багаж или вещи. Но, преди всичко трябва да го почистим. Нека не забравяме, че безразборното трупане на вещи, мебели и предмети може да създаде риск от пожар и това да се превърне в заплаха за вашето здраве и здравето на вашето семейство.

pochistvane13.com - почистване на таван и извозване на отпадъци до депо

Почистване и преустройство на тавана

Някои от вас ще си кажат: „Какво пък толкова, едно почистване на таван. Това е лесна работа.“ Да, ама не, както се казва. Когато тръгнем на правим разчистване на таванско помещение виждаме, че хич не е като детска игра. Тогава осъзнаваме, че това е доста трудоемко и отговорно. Не само това, таванът е подпокривно пространство, а понякога до там ни води тясно и неудобно стълбище. Голямо мъчение е, когато се налага да качим старата маса или диван до тавана. Още по-голямо мъчение е, когато се налага те да бъдат свалени от тавана и изхвърлени до сметище. Това е така, защото пълним таванското помещение с години, а когато се сетим, че трябва да го изчистим искаме това да стане за ден-два.

Както казахме вече, таванът е нашия склад, добре е, че го има, но е лошо, когато видим в какво сме го превърнали и колко време ще отнеме да го почистим. Имате безброй идеи за вашето подпокривно пространство. Искате то да се превърне в уютно помещение или пентхаус, ако се намира в подходяща къща или сграда. И така, както всеки ремонт започва с къртене, така всяко преустройство на тавана започва с неговото почистване от стари мебели и боклуци.

В какво може да превърнете таванското си помещение?

Таванът, както казахме, е малко бижу, за тези, които имат късмета да го притежават. Той може да се превърне от стая за съхранение на багажи, или гардеробна, до красив и уютен малък апартамент, който да давате под наем. Таванското помещение може да стане и зала за презентации или за йога, стая за игри, детски кът, стая за гости и още много, много други неща. Никога не е излишно да имаме допълнителна стая. Винаги може да се вдъхновим да я превърнем в това, за което мечтаем.

Какво включва почистване на таван

Почистването на таван включва всичко! Сигурно ще попитате как така всичко? Да, всичко! От събирането, през свалянето, изнасянето, товаренето, извозването чак до изхвърлянето на сметището на ненужните предмети и отпадъци. Ако имате нужда от екип за разчистване на вашето таванско помещение се обадете на нашите екипи за почистване. Ние ще изпратим опитни професионалисти, които ще свършат работа бързо, професионално и акуратно. Сигурни сме, че ще останете доволни.

Чистене и извозване на боклуци от тавани - Почистване 13

Почистването на едно таванско помещение включва:

  • изнасяне и извозване на метални отпадъци като чугунени или маслени радиатори, глидери, отоплителни печки на дърва, акумулиращи печки и всякакви други излезли от употреба отоплителни уреди; знаете, че те са доста тежки, неудобни за носете и трудни за сваляне по етажите;
  • нашата бригада почиства и силно замърсени тавани в клошарски жилища;
  • демонтаж и изхвърляне на стари мебели като маси, легла, спални, ракли, столове и бюфети – вие си знаете как сте ги качили на тавана и какво ви е коствало това, може да се досетите колко трудно ще е свалянето от таванското помещение, по стълбите, без асансьор;
  • сваляне и изхвърляне на стари автомобилни или други гуми – те са забранени за горене, а и по сметищата не ги искат, затова трябва да се депонират на специални места, за да бъдат рециклирани по съответния ред;
  • събиране в чували и изнасяне на стари дрехи и всякакви ненужни вещи – понякога се натъкваме на купища чували, особено, ако почистване къща, дрехите са събирани поколения наред и никой не се е осмелил да направи чистка.
  • събиране, сваляне и изнасяне на стари празни буркани и дървени или метални дограми от вашия таван.

Почистване на много замърсени тавани и специфични отпадъци

Има и специфични отпадъци, които също изнасяме и извозваме при почистване на тавани, но цената е различна. Причината е, че тяхното депониране е по-специално. Такива са: строителни отпадъци след ремонт или други, керемиди и цигли, тухли, въглища или брикети, прах, сгурия, пясък, цимент. И още: стъкла от дограма или други, тежки дървени талпи и греди. Също така имаме специално ценообразуване за: бои и лакове, гуми, изолации, горива, масло, фекалии и курешки, умрели животни и други опасни боклуци. Ако трябва да направим почистване на много замърсен таван ще го извършим, но при други условия.

pochistvane13.com - Чисти и извозва боклуци от тавани - изнася строителни отпадъци до депо

Фирма за почистване на тавани и цена за почистване на таван

При нужда от хамалски услуги по почистване на тавани и подпокривни пространства се обадете, за да ви дадем оферта. Нашите професионални хамали и чистачи реагират бързо. Приемаме поръчки и в почивните и празнични дни. Може да разчитате на нас през цялата година. Питате се каква е цената за почистване на таван? Почистване 13 предлага най-добра цена за почистване на таван. Тя е съобразена със спецификата на работата по почистването. Предлагаме комплексна услуга. Вие нямате грижа за нищо. Просто си стоите настрани и си почивате, след като сте дали подробни наставления. Ние ще извозим всички ненужни мебели, електроуреди, дрехи и други вещи до специализирано сметище в района. Цената включва: събиране на едрогабаритните отпадъци, изнасяне по стълбите пеша, товарене на наш транспорт, извозване и разтоварване на специализирано сметище.

Обадете се сега на ПОЧИСТВАНЕ 13 – 0886661313 !

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button
Share via
Copy link
Powered by Social Snap