Извозване на отпадъци след синдром на Диоген

Почистване на клошарски апартамент

Почистване на клошарски апартамент – защо се случва все по-често напоследък?

Какво значи почистване на клошарски апартамент и какво е клошарски апартамент? Знаем ли определението за такъв и кога един имот може да се категоризира като клошарски? Това са все въпроси, които смятаме, че е редно да разясним за нашите клиенти. Много пъти получаваме обаждания за почистване на апартаменти в района. Чак след огледа се установява, че става въпрос за клошарско жилище, което нашите екипи трябва да почистят. Да, това е така, защото много хора или не са наясно, или се притесняват да кажат, че имотите, които са наследили, купили или придобили по друг начин са клошарски. Ние ще се опитаме да внесем яснота по въпроса.

Ще се опитаме да обясним нагледно какво е клошарски дом и имот. Прочетете статията докрай, сигурни сме, че ще ви е интересно. Надяваме се никога да не се сблъсквате с такъв проблем. Надяваме се никога да не ви потрябва почистване на апартамент след клошар, но човек никога не знае!

Нека първо да видим какво е определението, което дава УИКИПЕДИЯ за клошар?

Всъщност, кои хора са клошари? Ето едно определение, което дава информационен сайт. „Бездомник е човек, който спада към определена социална категория хора, които нямат постоянно жилище и подслон. Бездомността произтича най-вече от финансови причини и е следствие от невъзможността за осигуряване на собствено жилище. Тя може да бъде принудителна или доброволна, постоянна (наречена хронична) или временна. Броят на бездомниците по света се оценява на около 100 милиона души. Те живеят по улиците в градовете, често бутайки количка с цялото си имущество в нея. Някои от тях спят под мостове в картонени кутии или палатки и се топлят на запалени кофи за боклук. Други предпочитат парковете и пейките, но не са редки случаите, когато спят и на самите тротоари. Облечени са в мръсни и износени дрехи, понякога с няколко чифта, облечени един върху друг за по-лесно пренасяне.“ Източник – Уикипедия – https://bg.wikipedia.org/

Напоследък това определение малко се е попроменило, защото зад думата клошар не стои само определението „бездомник“, а човек, който е силно занемарен. Това се отнася и за самия него, както и за имота, в който живее. Обикновено съдбата на тези хора е тежка, тежък е и техния живот, тежко е и за околните.

www.pochistvane13.com -Почистване и извозване на мебели

Самонастаняване на бездомници в имот, който се превръща в клошарски.

Чести са случаите, когато видим, че в изоставен имот са се настанили бездомници. Постепенно те започват да трупат в него вехтории и той се превръща в клошарски. Тогава съседите започват да негодуват. Това е така, защото зловонните миризми излизат далеч извън границите на имота.

Много често бездомни хора, които са изгубили своето жилище по някаква причина започват да скитат по улиците и да търсят удобно място, за да се подслонят. Те търсят изоставени къщи, гаражи, скадове или апартаменти, които да превърнат в свой дом. Много пъти ставаме свидетели на следната картинка: полуразрушени сгради стават свърталище за бездомни хора. Там те формират общност, живеят на групи, за да може по-лесно да минават дните им.

Тези имоти обикновено са с много наследници, или пустеещи. Това са къщи, сгради или парцели за които никой не се грижи и постепенно биват превърнати в сметище. Там може да видите натрупани какви ли не неща: от стари коли, през врати и прозорци, до стари дрехи и покъщнина.

Наследство на клошарски апартамент от роднини

Понякога хората не могат да повярват или да се примирят с мисълта, че техен близък роднина е станал клошар и е превърнал жилището си в клошарско. Почистването на апартамент в София, Пловдив или друг град, след клошар, е сред най-често поръчваните услуги. В началото е шок за всеки, когато разбере, че негов родител или сродник страда от синдром на патологична събирателство. Не е лесно да се пречупи и да признае пред себе си, че е наследил или се налага да се заеме с почистването на клошарски имот. Обикновено хората описват апартамента, който искат да се почисти, като жилище с натрупани много вещи и мебели, като се опитват да си заровят главата в пясъка. Но реално, жилището затрупано с много мебели и вещи, с недостъпни помещения е клошарски апартамент или къща.

Има недобросъвестни клиенти, които крият истината от нас. Те не казват, че в апартамента е починал човек и има престой на труп, за да не се оскъпи услугата. Това обаче създава риск както за нашето здраве, така и за здравето на тези, които след това ще обитават апартамента.

С риск да се повторим неколкократно, пак казваме, че най-важно е задържително да се напраи и дезинфекция преди почистването на клошарско жилище и извозване на отпадъци от него.

Разчистване на отпадъци и извозване до сметище - 0886661313

Почистване след смърт в клошарски апартамент или къща

Почистването след смърт къщо е специфична дейност, за която не може да се доверим на всеки. Услугата по почистване след смърт се извършва от добре обучени специалисти. Необходимо е и специално оборудване и екипировка, защото това, което по принцип намираме при такъв тип почистване е доста неприятно и като гледка, и като миризма. Най-тежко е почистването на занемарено жилище след смърт на клошар, особено, амо има разлагане на трупа, както обикновено стана. Това е най-голямо предизвикателство за екипите. Затова е важно подготовката да е безкомпромисна при почистване на клошарски апартамент или имот.

Почистване на клошарски апартамент в София, но не само…

Нека не се заблуждаваме, че почистване на клошарски жилища в София е единственото нещо, с което се захващаме. Ние правим почистване на клошарски апартаменти в Пловдив, Почистване на клошарски жилища в Русе, разчистване на силно замърсени имоти във Варна и на територията на цялата страна. На всеки човек ще му бъде много трудно да се справи сам с почистване на силно замърсено жилище.

Какво включва почистването на клошарския имот или разчистването на клошарско жилище?

 • преди почистването на клошарския апартамент се прави оглед, за да се види какъв е достъпа до имота;
 • след това се проправя пътека, ако всичко е затрупано, за да мине екип, който ще направи дезинфекция на имота;
 • започва се от отстраняване на едрите предмети като маси, гардероби, легла, други мебели;
 • продължава се с изнасяне и изхвърляне на стари мебели като фотьойли, табуретки, пружини и други;
 • прави се и събиране на кухненска посуда – чинии, чаши, тенджери, тигани и други;
 • междувременно дрехите също се събират и изнасят чували;
 • котато всичко бъде изнесено се прави втора дезинфеция на имота, защото често пъти той е дом и на гризачи, хлебарки и други гадинки;
 • събраните мебели и вещи се извозват и изхвърлят на депо за битови отпадъци.

Каква е цената за почистване на клошарски апартамент и извозване на боклук след почистване на клошарско жилище?

Всеки се интересува каква е цената за почистване на клошарско жилище и извозване на боклука? Крайна цена за почистване на клошарски жилища се договаря след като бъде направен реален или виртуален оглед на имота, който ще се почиства. Какво ще струва изхвърляне на боклук от имот, апартамент, къща или вила след клошар зависи от много неща. Трябва да сте наясно, че хората, които влизат да направят почистване на клошарски апартамент или къща са специално обучени. Те трябва да спазват определение правила и алгоритми, за да не застрашат нито своето здраве, нито здравето на съседите. Който търси най-ниска цена за почистване на клошарски жилища може да остане разочарован. Често евтиното излиза скъпо, особено, когато се опитваме да хитруваме. Неспециалистите ще ви дадат ниска цена за почистване на имот след клошар, а след това ще я качат многократно на място, дори ще се опитат да ви изнудват.

Цената за почистване на клошарско жилище или имот варира в зависимост от степента на завърсяване, от големината на имота и състоянието му.

дезинфекция след почистване на клошарско жилище с хамалите на www.pochistvane13.com

За кои райони може да осигурим услуга по почистване на клошарско жилище?

Почистване на клошарски апартамент в Северозападна България:

 • Почистване на клошарско жилище за район Видин;
 • Почистване на клошарско жилище за район Монтана;
 • Почистване на клошарско жилище за район Враца;
 • Почистване на клошарско жилище за район Плевен;
 • Почистване на клошарско жилище за район Ловеч.

Почистване на клошарски апартамент в Северна централна България:

 • Почистване на клошарски апартамент за район Велико Търново – изхвърляне на стари мебели и вещи;
 • Почистване на клошарски апартамент за район Габрово – изнасяне на маси и столове;
 • Почистване на клошарски апартамент за район Русе – изхвърляне на дивани и тауретки;
 • Почистване на клошарски апартамент за район Силистра – извозване на стари мебели;
 • Почистване на клошарски апартамент за район Разград – изхвърляне на багаж от апартамент и имот.

Почистване на клошарски апартамент в Североизточна България:

 • Почистване на клошарско жилище за район Варна – извозване на битови отпадъци и покъщнина;
 • Почистване на клошарско жилище за район Добрич – изхвърляне на стари мебели и вещи;
 • Почистване на клошарско жилище за район Шумен – извозване на вещи до депо;
 • Почистване на клошарско жилище за район Търговище – изхвърляне на легла и матраци.

Почистване на клошарски апартамент и имот в Югозападна България:

 • Почистване на клошарски имот за район София област – изхвърляне на боклук до депо;
 • Почистване на клошарски имот за район Благоевград – изнасяне на мебели от апартамент;
 • Почистване на клошарски имот за район Кюстендил – извозване на дрехи и посуда след клошар;
 • Почистване на клошарски имот за район София-град – изнасяне на дрехи и изхвърляне до депо;
 • Почистване на клошарски имот за район Перник – извозване на боклуци.
www.pochistvane13.com- Изнасяне на мебели и уреди от клошарски имот

Почистване на клошарски апартамент в Южна централна България:

 • Почистване на клошарско жилище за район Пловдив – изхвърляне на мебели и вещи до депо;
 • Почистване на клошарско жилище за район Хасково – изнасяне на боклуци от адрес до сметище;
 • Почистване на клошарско жилище за район Пазарджик – почистване на клошарски апартамент от отпадъци;
 • Почистване на клошарско жилище за район Кърджали – изхвърляне на стари мебели от етаж;
 • Почистване на клошарско жилище за район Смолян – изнасяне и изхвърляне на напикан матрак.

Почистване на клошарски апартамент и извозване на боклук в Югоизточна България:

 • Почистване на клошарско жилище за район Бургас – изнасяне и изхвърляне на покъщнина;
 • Почистване на клошарско жилище за район Сливен – дезинфекция на силно замърсено жилище;
 • Почистване на клошарско жилище за район Ямбол – изчистване от фекацлии и урина;
 • Почистване на клошарско жилище за район Стара Загора – разчистване от натурия, органични отпадъци и мизерия.

Цената за цялостно разчистване на клошарски апартамент включва от дезинфекция на помещенията, през събиране и изнасяне на отпадъците от клошарския имот, извозване до сметище, както и таксите на депото.

Свържете се с ПОЧИСТВАНЕ13, ако имате нужда от почистване на клошарски апартамент или извозване на клошарски отпадъци – 0886661313.

Call Now Button
Share via
Copy link
Powered by Social Snap