Почистване на запустели терени

Почистване на запустели терени

Почистване на запустели терени в страната, разчистване на лошо стопанисвани дворове от треви, бурени, храсти и дървета – това са част от дейностите на нашите бригади. Имате нужда да приведете във вид вашето дворно място или наследствен имот? Доверете се на нас, на ПОЧИСТВАНЕ 13. Проблемът със запустелите ниви и имоти в България става все по-значим. Много хора отиват в големите градове и селските им имоти остават пустеещи. Вече никой не иска да обработва земята и малко по малко природата взема своето. Резултатът е грозни гледки със запустели лозя, овощни или зеленчукови градини. А още по-жалка е гледката на изоставена селска къща с хубав и голям двор. Не ставайте част от тази статистика, поемете чистотата на вашия имот във ваши ръце и действайте.

Какви видове почистване на терени правим: почистване на запуснели терени, почистване на запустели ниви, почистване на изоставени градини, почистване на дворове, почистване на пасища, почистване на лозя и други.

Има решение за почистването на запустели терени и имоти

Ние ви предлагаме добро решение, ако искате да върнете предишния блясък на вашия изоставен имот. Независимо в каква степен е залесен вашия имот, ние може да ви помогнем. Има различни варианти, които ще допринесат за почистването на запустелия ви терен, къща, градина, лозе. Ще направим оценка и ще получите справедлива цена спрямо вашите нужди.

Оставете мръсната работа на нас. Ние предлагаме разчистване на къпини, косене на висока трева и коприва. Ако се налага ще режем клони и ще кастрим, за да добие вашия терен добър външен вид. Ние от ПОЧИСТВАНЕ 13 ще премахнем излишната растителност от вашето дворно място или наследствен имот. Работим с професионална техника и обучена бригада. Нашите клиенти получават най-доброто.

Както вече споменахме, напоследък се натъкваме на все повече зле стопанисвани дворове и запустели терени, които се налага да почистваме. Когато завършим обекта клиентите се учудват от резултата. Под бурените и джунглата от храсти се разкрива прекрасно място, което може да бъде аранжирано по красив начин, за да се превърне в оазис за почивка и релакс.

Почистване на запустели терени, що е то?

Почистването на запустели терени е услуга на ПОЧИСТВАНЕ 13, която протича на няколко етапа. От косенето на трева, през рязането на опасни клони и дървета до почистването и извозването на отпадъка. Може да получите комплексна или частична услуга, всичко зависи от вас, нашите клиенти, както и от вашите нужди. Кои са те ще ви разкажем по-долу.

 1. косене на трева и буйна растителност при почистване на запустели терени;
 2. рязане на клони или цели дървета при разчистване на запустели имоти;
 3. изкореняване на изсъхнали дънери при почистване на запустял двор;
 4. пролетно оформяне на корона на храсти и дървета при почистване на градини;
 5. рязане на клони, които печат на друга сграда в двор или на улицата;
 6. събиране и извозване на растителните отпадъци до специализирано депо за компостиране;
 7. разчистване на окосената трева след почистване на запустели терени;
 8. събиране и изхвърляне на други боклуци от терена.

При почистване на запустели терени и занемарени дворни места ние се заемаме с всичко – от косене на трева до красивото оформяне на дворното пространство. След нашата намеса то ще е готово да се развихрите и да го превърнете в дворът на вашите мечти.

Косене на трева или и нещо повече…

Косенето на трева е рутина за нас, както и за всяка фирма за косене на трева и почистване на дворове. Но дали зад това се крие нещо повече? Да, не става въпрос за косене на зелена морава, а премахване на висока и буйна растителност, къпинаци, коприва и бурени. В повечето случаи тези треви стигат до кръста, да не говорим колко живи твари живеят в тях…с някои от тях не искате да се срещате, повярвайте ни! Има треви, които не могат да се окосят с машинка за косене на трева. Там трябва жива сила и яка техника. Екипите на ПОЧИСТВАНЕ 13 разполагат и с двете в изобилие. В края на процеса запустялото място ще бъде преобразено да неузнаваемост. Окосената трева може да бъде извозена до депо, но може и да бъде струпана на куп в някой ъгъл на имота, ако имате нужда от сено. Вариантите са различни, според тях зе определя и цена за почистване на запустели терени.

Какви са предимствата на добре направеното почистване на запустели терени

Има различни варианти при почистването на запустели парцели и дворове до съвършенство. Това почистване дава редица предимства, а именно:

 1. Ако имате къща с двор за продаване – това ще повиши цената на имота, добре изглеждащият имот е много по-привлекателен за купувачите;
 2. Ако искате да ползвате имота си – ще го направите красива гледка за вашите очи, ще освободите място, за да сбъднете мечтите си, ще получите красиво място за отдих;
 3. Ако решите да направите овощна или зеленчукова градина – ще трябва да се почисти от бурени и изсъхнали дървета, да се обърне почвата, за да е готова за новите насаждения.

Малцина са наясно колко трудоемко и скъпо излиза разчистването на запустял терен. Има хора, които се лъжат да закупят непочистена къща със занемарен двор на ниска цена, но след това се оказва, че я плащат двойно. Бъдете внимателни, и когато купувате, и когато продавате. Ако продавате имот в добро състояние, с поддържан терен, изтъкнете го като предимство на купувача. Ако купувате имот или къща, направете голям отбив от цената, ако не е почистена. В противен случай може да се окаже, че ще я платите на двойна цена.

Косене на трева и рязане на храсти

Много хора подценяват услугите по почистване на запустели терени и къщи, а след това остават изненадани от цената на услугата. Опитайте се да почистите поне един квадрат от дворът-джунгла, за да се уверите сами за какво става въпрос. Ще видите, че след като го направите, бихте предпочели за платите на дрег, за да го свърши вместо вас.

Call Now Button
Share via
Copy link
Powered by Social Snap