Контакти

Как да се свържете с нашата фирма за почистване?

За да се свържете с ПОЧИСТВАНЕ 13 може да използвате формата за контакти или един от долните начини. Помислили сме за всички и за всичко! Даваме възможност на нашите клиенти да се доберат до нас по всевъзможни начини: фейсбук, месинджер, уатсъп, вайбър, мейл, телефон…ако се сещате за нещо, което пропускаме…пишете ни!

Email – pochistvane13@gmail.com

Важно е да сме достъпни за нашите клиенти. Ние сме на разположение 24/7 на нашия мейл, на нашата страница във фейсбук. Ако искате да ни се обадите по телефона, да ни пишете на Viber или Whatsup, може да го направите всеки ден от 9.00 до 18.00 ч.

Винаги може да ни намерите на телефон 088 666 13 13. Работим и през почивните дни, в указаните по-горе часове. Ако не ви отговоряме на телефона, това означава, че в момента сме заети с друг клиент, или ни търсите във време, в което си почиваме…и ние сме хора… Може да оставите съобщение на Viber, безплатно е, ще ви върнем обаждане.

Помислили сме и за хората, които предпочитат връзка през Фейсбук и Messenger: https://www.facebook.com/pochistvane13/ . За контакти с нас може да използвате и email.

Контакти с ПОЧИСТВАНЕ13 - фирма за почистване и извозване

Защо сме дали толкова много форми за контакт с нас?

За да нямате извинение, че не сте могли да ни намерите, разбира се :). Важно е да може да ни изпратите снимков материал, или видео, за да направим онлайн оглед на ввашия обект и да можем да ви дадем възможно най-точната цена за услугата, която искате да извършим за вас.

Ако смятате, че можем да ви бъдем полезни, не се колебайте да се свържете с нас. Нашите екипи работят за вас и ще направим всичко възможно, за да удовлетворим вашите желания. Имате нужда от хамали, имате нужда от почистване на дома или офиса? Имате боклуци за изхвърляне, имате ненужни мебели или електроуреди в къщи? ДА, НА ТОЧНОТО МЯСТО СТЕ – ПОЧИСТВАНЕ 13 – 088 666 13 13!

Call Now Button