Извозване на стари мебели в София

Изхвърляне на стари мебели в София

Изхвърляне на стари мебели в София – една от най-честите дейности на нашите хамали за изнасяне на вещи.

Изхвърляне на стари мебели в София е услуга, която включва много различни операции по изнасяне на багаж и покъщнина от къщи, апартаменти, мазета и тавани. Напоследък, хората доста често подменят своята покъщнина и причините са няколко. На първо място: имаме много повече избор и възможност за избор на достъпни мебели. На второ място: хората вече не робуват на максимата, че гарнитурата, която са си купили за сватбата ще им служи до края на живота. Хамалите за изхвърляне на стари мебели на ПОЧИСТВАНЕ 13 са на ваше разположение. Много важно! Ние ще осигурим и безплатен демонтаж там, където това е необходимо. Ако трябва да се начупят ненужните мебели, това също не е проблем.

Извозване на стари мебели и вещи в апартамент в София
Извозване на стари мебели и вещи в апартамент в София

Изхвърляне на вехтории от таван в София

Изнасянето и изхвърляне на вехтории от таван в София е неприятна задача, която имаме склонност да отлагаме до последно. Наистина, не е лесно да предприемем основно разчистване на таванско помещение от вехтории, но е необходимо. Почистването на подпокривното пространство е специфична дейност имайки предвид няколко фактора: неудобното местоположение, размерите /често пъти малки/, трудният достъп…И още нещо, хората имат навика да трупат какво ли не на тавана с идеята, че един ден може да им потрябва. Уви, идва момент, когато не само, че натрупаните вещи стават напълно неизползваеми, но и достъпът до таванското помещение става силно ограничен. Освободете мястото, то може да се превърне в нещо много красиво: стая за купони, кабинет, импровизирано студио, място за игри…Има хиляди идеи за това как да превърнете потъналия в прах и паяжини таван в нещо различно. Вие сте на ход!
Нашите момчета за изнасяне на мебели ще разчистят всичко ненужно и от клошарско жилище, което искате на продадете, или което сте наследили по някакъв повод.

Разчистване на тавани в София, изнасяне и изхвърляне на непотребни вещи от хамали
Изхвърляне на стари вещи от таван в София

Изхвърляне на вехтории от мазе в столицата

Мазето е другия предпочитан „склад за вехтории“ на повечето хора, дори за някои е единствения. Мазето в София е като спасителен остров за повечето горди собственици на апартаменти. То е едно много необходимо мини пространство, което често пъти е пренебрегвано от мнозина. Поради малките размери на това пространство то бързо се запълва с ненужни вещи и става неизползваемо. Вместо да го използваме, за да подредим в него зимнина, стари книги, шейната на детето или ските, ние пълним своите мазета с невероятни боклуци, които дори забравяме, че имаме. Сложете край на безпорядъка, поръчайте почистване на мазе в София. Не се колебайте да поръчате хамали за изнасяне на вехтории и стари мебели в София, които да разчистят основно вашето мазе.

Почистване на мазета в София, изнасяне и извозване до сметище на стари мебели и вещи от бригада хамали за изнасяне
Изхвърляне на вехтории от мазета в София

Почистване на килер, изхвърляне на стари мебели в София

Щастливците, които имат килер в жилището си не си дават сметка колко е важно той да е свободен от стари мебели и ненужни вещи. Килерът може да се превърне в чудесно място за сортиране подреждане на зеленчуците, като се сложат в кошници, например. Ако направите рафтове там ще може да наредите и своите провизии. Ако килера е до кухнята, всичко ще бъде на една ръка разстояние. За да подредите килера си , започнете с изхвърляне на всичко ненужно. За почистване на килер в София също може да се обадите на момчетата от ПОЧИСТВАНЕ 13.

Транспорт на стари мебели в София

Не е нужно да се чудите къде изхвърлите старите си мебели. Не мислете, че може да ги зарежете просто пред контейнера за отпадъци без риск от солена глоба. За да нямате главоболия си поръчайте хамали за изхвърляне на стари дивани, стари спални или шкафове. Екипите на ПОЧИСТВАНЕ 13 ще осигурят транспорт на стари мебели в София и изхвърлянето им до специализирано депо.

Ние имаме богат автомобилен парк с подходящи превозни средства за всякакви случаи. Ако трябва да направим пълно разчистване на апартамент от стари мебели няма да има проблем да извозим всичко наведнъж. Ще намерите момчетата за изнасяне на мебели от ПОЧИСТВАНЕ 13 на 088 666 13 13!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button
Share via
Copy link
Powered by Social Snap