Фирма за извозване на мебели в Пловдив

Изнасяне на мебели в Пловдив

Търсите ли бригада за изнасяне на мебели в Пловдив?

Изнасяне на мебели в Пловдив е услуга, която екипите на ПОЧИСТВАНЕ 13 извършват многократно всеки ден. На всеки се налага да прибегне до услугите на хамали за изнасяне на мебели. Може да правите ремонт и да сменяте мебелировката, може да искате просто да се обзаведете с някоя нова вещ. Изнасяне на дивани или цели холови гарнитури; изнасяне на легла, маси или столове…каквито мебели и да имате, ние сме на линия.

Ние ще ви помогнем с тази задача, тъй като нашите момчета за товарене и изхвърляне на мебели в Пловдив могат да се отзоват на вашето запитване веднага. Изнасянето на мебели е рутина за хамалите ни, но не мислете, че е толкова лесно да се справите сами с тази задача, особено когато става въпрос за обемисти дивани или канапета. Всяка професия си има особености, добри практики, които трябва да се следват и спазват при работа с клиентите. За добри хамалски услуги в Пловдив трябва, избраната фирма за изнасяне на мебели, да има добро оборудване, професионални умения, практика.

Фирма за извозване на стари мебели в Пловдив – ПОЧИСТВАНЕ 13

Хамалите от ПОЧИСТВАНЕ 13 правят всякакво изнасяне на мебели от адрес в Пловдив. Имате нужда от чистач? Получавате го на момента. Ако и вие имате стари мебели за изнасяне, ние сме на разположение. Какви услуги предлагаме? Нашето портфолио е изключително богато, предлагаме всякакви хамалски услуги и услуги по преместване.

Извозване до депо на мебели в Пловдив от хамали

Какви мебели изхвърлят хората?

Какви мебели най-често изхвърлят нашите клиенти: спални и легла, маси и столове, скринове, гардероби, кухненски шкафове, бюфети, библиотеки…Във всяка стая в жилището има мебели за изнасяне и изхвърляне. Ако имате нуждаещи се роднини, които искат да ги вземат, може спокойно да им ги дадете. Ако имате вила, където ще ви вършат работа може да ги занесете там. Ако няма какво да ги правите и просто искате да ги изхвърлите – обадете се на хамалите за изнасяне на мебели в Пловдив от ПОЧИСТВАНЕ 13. Тук е мястото да споменем, че освен за старите си мебели може да ни потърсите, ако сте решили да се отървете и от вашите ненужни електроуреди. Ние извършваме изнасяне и извозване до сметище в Пловдив на всякакви ел.уреди.

Изнасяне на мебели от спалня

Спалнята е свещено място за отдих и почивка на всеки един човек, на всяко семейство. Всеки обзавежда това помещение от къщата или апартамента по свой вкус и според нуждите си. Обикновено това е мястото, което се стремим да обзаведем и красиво, и функционално. Ако решите да промените нещо във вашата спалня, ако сте готови да подмените интериора си се свържете с нас за оферта за изнасяне и изхвърляне на мебели от спалня.

 • изнасяне на разтегателни дивани от адрес;
 • изнасяне на канапета от етаж и от адрес;
 • изнасяне на спални и ъглови легла от адрес;
 • изнасяне на гардероби и скринове;
 • изнасяне на ракли и сандъци.
Изнасяне и извозване на гардероби, спални, легла, скринове от ПОЧИСТВАНЕ 13

Изнасяне на мебели в Пловдив от кухня и трапезария

Във всеки съвременен дом има модерен начин, по който е направена организация за мебелите в трапезарията. Малките пространства, промяната в тенденциите в обзавеждането и нуждите на всеки обуславят и мебелировката, която всеки от нас избира за кътовете за хранене в дома. В съвременните отворени пространства сме свидетели на сливане на всекидневната с кухнята и трапезарията. Понякога имаме едно голямо помещение, което на практика е мултифункционално. Добре е да знаете, че може отново да разчитате на нас, ако искате да подмените мебелите в своята кухня или трапезария. За какво може да разчитате на нас, ако решите за направите ремонт в това помещение:

 • изнасяне на маси за хранене и столове;
 • изнасяне на бюфети и шкафове;
 • изнасяне на кухненски ъгли;
 • изнасяне и изхвърляне на кухненски шкафове;
 • изнасяне на домашни потреби от кухня и трапезария;
 • изнасяне и изхвърляне на депо на хладилници, фризери, печки, перални и миялни машини.

Начинът ни на живот и по-малките размери на жилищата ни налагат да се внесат и някои промени в организацията на пространството у дома. Традиционната трапезария все по-често е комбинирана с кухнята или хола, и като цяло помещенията се сливат. Моделите на мебели и техните размери, както и начина им на подредба трябва да бъдат адаптирани към новото време.

Изхвърляне на дивани и фотьойли от хамали в Пловдив

Изнасяне на мебели в Пловдив от хол и всекидневна

Холът, или всекидневната, както наричаме това пространство в последните години, е мястото, където прекарваме доста време. То трябва да е приятно, уютно, приветливо…Това е стаята, в която най-често сменяме мебелите си, най-вече дивана! Причините може да са много и различни. Ако сте се сдобили с евтини мебели е нормално те да се амортизират бързо и да се налага да бъдат подменени. Друг вариант е да имате скъп и качествен диван, който няма износване, но…просто ви е писнал и искате да го смените. Независимо от причината, поради която искате за изхвърлите старото обзавеждане във всекидневната, ние от ПОЧИСТВАНЕ 13 сме насреща. Ако не намерите приятели или съседи, които да ви помогнат с изнасянето и изхвърлянето на вехториите до сметище се обадете.

 • изнасяне на холова гарнитура от адрес в Пловдив;
 • изнасяне на масички от хол в Пловдив;
 • изнасяне на табуретки от помещение;
 • изнасяне на библиотека от хол в Пловдив
 • изнасяне на дивани в Пловдив;
 • изнасяне на канапета от всекидневна

Освен всички стандартни услуги по изнасяне на мебели в град Пловдив и околността, ние извършване и услуги по разчистване на мебели в клошарски жилища и къщи. Разчистваме и запустели терени, както и силно занемарени постройки. За извозване на стари мебели може да ни търсите по всяко време. Ще ви дадем най-добра комплексна цена.

Изнасяне на стари мебели, преместване на покъщнина в Пловдив на добра цена

Освен в Пловдив, нашата бригада за изнасяне на мебели и електроуреди работи в: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София – град, София – област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол.

Може да се свържете с ПОЧИСТВАНЕ 13 относно услуги по събиране и изнасяне на отпадъци, както и относно услуги по извозване на боклуци с бусове и камиони до сметище.

Call Now Button
Share via
Copy link
Powered by Social Snap