Извозване на отпадъци след къртене

Извозване на строителни отпадъци

Извозване на отпадъци строителни отпадъци. Събиране, изнасяне и извозване.

Търсите фирма за извозване на строителни отпадъци? Потърсете в интернет, изборът е голям, но внимавайте за капани. Събирането и изнасяне, както и извозване на отпадъци може да звучи простичко, но под това заглавие се крие много. Боклукът е разнороден, отпадъците могат да са най-различни. Може би много от вас ще си помислят, че ако запретнат ръкави и повикат приятели, бързо ще се отърват от боклука. Но дали това е така? Помислете добре преди да предприемете такива стъпки. Защо? Защото няма да има къде да изхвърлите строителните или битовите боклуци. Не всичко приключва със свалянето им до контейнера. Помислихте ли за глобите? Те са доста солени и едва ли си струва да рискувате. Запознайте се с разпоредбите на вашата община и ще се уверите, че не лъжем!

Изхвърляне на отпадъци и боклуци
Комплексно събиране, изнасяне и извозване до депо на отпадъци

Помислете и за поговорката, че „евтиното винаги излиза по-скъпо“. Да, може и да си мислите, че ще спестите някой лев, но дали е така? Когато се обърнете към фирма или бригада, специализирана в почистването на отпадъка, ще спите спокойно, ще знаете, че боклуците ви са поели правилния път и се намират на сметището, а не в някоя градинка зад блока в квартала ви.

Какви са дейностите свързани с услугата по извозване на строителни отпадъци?

По-долу сме изброили част от тези, които изнасяме и изхвърляме до сметище ежедневно.
• събиране и изнасяне на битови и строителни отпадъци
• събиране и изнасяне на метални отпадъци
• събиране и изнасяне на дървении и дограми
• събиране и изнасяне на отпадъци от цветни метали
• събиране и изнасяне на всякакви боклуци

Нека ви разкажем малко повече за отделните етапи в тази услуга:

Събиране на отпадъците – събирането е първия процес, с който започва всяка дейност по почистване. Какво е важно тук: много внимателно да се събере отпадъка, битов или строителен, и да се сортира, доколкото е възможно това на този етап. Има два варианта при събирането: първо, ако отпадъкът е вече генериран започва неговото незабавно сортиране и събиране в чували; второ, ако тепърва ще се генерира отпадъка събирането става поетапно, за да се разчиства терена и да не се затрупва строителната площадка.

Изнасяне товарене на отпадъците – след като бъде събран отпадъка следва той да бъде изнесен в близост до превозното средство, което ще го откара до сметището и натоварен. Това става поетапно. Процесът трябва да бъде изпълнен с голямо внимание, за да не се увреди или замърси етажната собственост и да не се раздразнят съседите. Не е важно само да се съберат боклуците, важно е да се свалят и натоварят без да има повреди по имуществото на клиентите и съкооператорите, ако има такива.

Извозване на отпадъците – трети и последен етап от дейността. На специализираното сметище отдадъците се приемат и след това сортират и рециклират, там където е възможно. Това е много важно, тъй като по този начин ние спомагаме за опазване на околната среда и природата, реално ние пазим себе си и децата си.

Цялостно почистване след ремонт
Ако имате нужда отпадъците ви да бъдат изнесени и изхвърлени на депо се обърнете към нас

Кое прави услугата по извозване на строителни отпадъци толкова търсена?

Спокойно може да се каже, че това се дължи на факта, че всяко едно домакинство прави ремонт поне един или два пъти в живота си. Дори да не се извършва основно реновиране на жилището, едно къртене на баня, например, генерира също доста боклук. Понякога на клиентите не им се вярва колко строителен отпадък се събира от къртенето на пода в банята или тоалетната. Да, но фактите са си факти. Извозването на отпадъци след къртене е една от честите дейности, с които ни ангажират. Защо? Защото всеки си казва, че може да извози сам отпадъка след като си тръгне фирмата за къртене. Но, какво се получава? Когато хората видят купчините със строителен отпадък се отказват.

Знаете ли, че ако се наложи да съборите тухлена преградна стена в хола, купчината от тухли, която ще намерите след къртенето на тухлена стена ще запълни половината от помещението? Никой не го вярва, докато не го види с очите си. Чак тогава си дава сметка за какво става въпрос. Тук няма как да викнете НЕВОЛЯТА. Обемът е толкова голям, че ще ви трябват няколко седмици, за да го свалите и изхвърлите в контейнера. А и нали си спомняте за глобите, за които ви разказахме малко по-горе.

Събирането, изнасянето и извозване на строителни и битови отпадъци е широко разпространена услуга. Тя е част от комплексната услуга КЪРТИ ЧИСТИ ИЗВОЗВА. Да, но много хора не се възползват от нея, а постфактум решават да извикат фирма за извозване на отпадъци.

Бусове, камиони и контейнери за извозване на отпадъците

Тук трябва да отбележим, че извозването може да се случи и с контейнер, но вместимостта на контейнерите е доста малка. Ако става въпрос за големи обеми от боклуци ще трябва да се наредят няколко контейнера, което е доста неудобно: липсва място в близост до обекта, в повечето случаи; много бързо се пълнят и няма техническа възможност да се изхвърлят често. Тук предимството е на товарните бусове и камиони, с които разполагаме. Те имат доста по-голям тонаж и кубатура, както и възможност за многократно пълнене и извозване в рамките на един ден.

Ние от ПОЧИСТВАНЕ 13 сме на ваше разположение и за въпроси, и за съвети, и за консултации, и за работа! Свържете се с нас, дори и ако не сте сигурни, че ще се възползвате от нашите услуги по извозване на строителни отпадъци. Нищо не пречи да вземете мнение. Може пък то да се окаже ценно за вас и да ви даде добра насока за вашите действия.

6 thoughts on “Извозване на строителни отпадъци”

  1. Иванка Златева

    Нуждая се от извозване на строителни отпадъци.Каква се определя цената и каква е?

  2. Гергана Димитрова

    Здравейте, какви са цените за извозване на строителни материали?

    1. Здравейте, дайте малко подробности. Изпратете инфо на вайбър или се свържете с колегите по телефона.

Comments are closed.

Call Now Button
Share via
Copy link
Powered by Social Snap