Изнасяне на стари мебели

Извозване на стари мебели

Извозване на стари мебели от адрес

Извозване на стари мебели е част от ежедневните ни дейности, които нашата бригада извършва. Предполагам, че на всеки се е налагало да се отърве от нещо старо: стара секция, старо легло, стар диван или маса…

Ние изхвърляме от домовете всякакви стари мебели и вещи, без значение от тяхното състояние, етажа на който се намират и бройката. Разбира се, всички тези детайли имат значение за цената на услугата. Не е все едно дали ще се носи на гръб или дали ще се сваля с асансьор. От голямо значение е дали има и удобно място за паркиране на превозното средство в близост до сградата.

Изхвърляне на стари мебели от адрес
Фирма за демонтаж, изнасяне и извозване на мебели

Какви стари мебели имате за изхвърляне?

Разнообразието от мебели, които клиентите изхвърлят и подменят е наистина огромно. Като се започне от извозване на стари дивани и цели холови гарнитури с фотьойли; преминава се през трапезарски маси и столове, скринове и бюфети и се стига до спални, гардероби, ракли и кухненски шкафове. Наистина, каквото се сетите може да бъде изнесено и извозено до специализирано депо за стари мебели. Освен едрогабаритните ненужни вещи ние можем да ви отървем и от дребни такива. Вие избирате дали да се обърнете към фирма за извозване на стари мебели или да се отървете сами от тях. Във вторият случай се гответе за глоба, особено, ако сте намислили да оставите боклуците пред контейнерите на улицата.

Клиенти питат: „Правите ли извозване на мебели от централните градски части?“

Да, имаме собствен транспорт, както големи камиони, така и малки бусове. Това ни позволява да обслужваме и малките улички в централните градски части, където спирането и паркирането е наудобно. Това е наистина пречка за повечето фирми, които разполагат с големи камиони, но нямат микробуси, с които да извозят стари мебели и вещи от тесните улички. На ваше разположение са различни по големина камиони, микробуси, както и различни по численост екипи.

Извозване на стари мебели
Изнасяне от апартаменти и къщи на стари мебели и вещи

Имаме пакетни цени за демонтаж и извозване на стари мебели

Може да се възползвате и от промоционалните ни оферти. Не е нужно сами да правите демонтаж на обемистите и едри мебели като секции, двукрилни и трикрилни гардероби, масивни спални и други подобни. В цената влиза както цената на демонтажа, така и цената на свалянето, товаренето, изозването и депонирането на мебелите на сметище.

Обадете се сега на ПОЧИСТВАНЕ 13 – 088 666 13 13.

Call Now Button
Share via
Copy link
Powered by Social Snap