Фирма за почистване и изнасяне на непотребни вехтории - ПОЧИСТВАНЕ13 - 088 666 13 13

Фирма за почистване, защо ни е необходима?

Фирма за почистване? Що е то? Всеки от нас е изпадал в ситуация, при която се чуди какво да прави с натрупаните вещи в къщата или апартамента. За тези, които не обичат да изхвърлят старите предмети и трупат с години, тази ситуация е добре позната. Знаем, че колкото по-малко вещи имаме в домаси, толкова по-добре се чувстваме.

Тогава действайте! Отървете се от излишното още сега. Как да стане това? Много е просто – обаждате ни се и ние идваме във вашия дом, за да изнесем и извозим до сметище това, което не ви трябва. Защо старите мебели да заемат излишно пространство? Защо да не освободите повече място за нещо ново и да дишате по-спокойно?

Фирма за почистване и изнасяне на непотребни вехтории - ПОЧИСТВАНЕ13 - 088 666 13 13
Разчистване на къщи и апартаменти, почистване на тавани и мазета

Идват празници, нуждаете се от нов хладилник или телевизор, нова холова гарнитура, но нямате място…Какво да правите, започвате да се чудите на кой да подарите старите си вещи, или къде да ги занесете. Ами, ако никой не ги иска…Когато трябва да изхвърлим ненужното от нашия дом се обаждаме на фирма за почистване и извозване на мебели, стари вещи и боклуци.

Изхвърляне и извозване на мебели в Пловдив

ПОЧИСТВАНЕ13 работи на територията на страната. Ние правим почистване на тавани и мазета в Пловдив. Нашите екипи изнасят и изхвърлят стари мебели в града на Тепетата. Ежедневно извозваме и изхвърляме стари електроуреди, бяла и черна техника от ж.к. Тракия, Кършияка, Съдийски в Пловдив. Нашата фирма за почистване ви е необходима, за да се отървете бързо от ненужните мебели, хладилник, фризер, печка или диван.

Ако сте от София и искате да изхвърлите дивана, фотьойли, холна гарнитура или спалня – вашият партньор е ПОЧИСТВАНЕ13. Работим в Перник, Благоевград, Ботевград и Хасково. Изнасяме, извозваме и изхвърляме покъщнина и стари мебели от Пазарджик, Асеновград, Пещера.

Ако имате запазени мебели, антикварни предмети, многобройни електроуреди ние можем да направим безплатно или евтино изнасяне. Всичко е въпрос на договорка. Ние ще направим разглобяване, изнасяне и изхвърляне на всичко, от което искате да се отървете.

Обадете се сега на 088 666 13 13.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button
Share via
Copy link
Powered by Social Snap