Коронавирус България

Достигна ли коронавируса България?

Достигна ли коронавируса България? Не, за момента, но няма да е далеч времето, когато това ще стане факт. Трябва ли да се плашим от това? Казват, че когато мечката заиграе при съседите, ще дойде и при нас…За този вирус пише много и навсякъде. Вече има регистрирани случаи в цяла Европа. Дали COVID-19 е толкова непобедим?

Достигна ли коронавируса България?

За да се пребрим с инфекцията може да използваме традиционните противовирусни препарати, които можем да намерим в аптеката, но най-интересното е, че коронавирусът може да бъде преборен с естествени средства. Кои са те? Днес чухме за българската ракия, която 100% убива вирусите. Има и още едно средство и това са етеричните масла. Те са мощни природни противовирусни и антибактериални средства, които може да ни помогнат в борбта с вирусите и бактериите.

Поддържайте добра хигиена у дома, както и лична хигиена: мийте си редовно ръцете, почиствайте и проветрявайте редовно помещенията, в които живеете. Изхвърляйте редовно боклука и битовите отпадъци.

ПОЧИСТВАНЕ 13 предлага различни решения, с които може да се преборите с вирусите и бактериите. Обадете се сега, ние можем да ви дадем съвет и да ви насочим откъде да закупите всичко необходимо в тази посока. Телефонът ви е познат: 088 666 13 13.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button
Share via
Copy link
Powered by Social Snap